Leon (1994)



Titlul Original: Léon
Anul: 1994
Durata: 110 min.
Rating: Interzis Minorilor sub 16 ani.
Descriere: O poveste emotionanta despre doua personaje putin probabile sa trezeasca de la inceput simpatie: un ucigas platit si un copil problema. Iata insa ca, multumita regizorului Luc Beson, dar si a actorilor Jean Reno si Natalie Porman filmul trateaza cu succes povestea unei prietenii intre cei doi, si intimplarile tragice care le vor schimba definitiv viata. Personajul negativ interpretat de Gary Oldman este unul din punctele forte ale filmului, recitalul actoricesc fiind unul de exceptie

Istoria lui Iisus Hristos pentru copii



Film artistic: Istoria lui Iisus Hristos
Anul: 2009
Actori: Brian Deacon, Brandon Gilberstadt, Rishi Kumar

"Aceasta este istoria adevărată despre Iisus Hristos veche de 2000 de ani! Un film pentru copii şi maturi despre viaţa pământească a Domnului Nostru Iisus Hristos! Filmul poate servi la educaţia religioasă a copiilor şi catehumenilor!

A world without Romania / O lume fara Romania



Un mini-documentar despre cum ar arata planeta fara Romania, o tara care a inventat avionul cu reactie, stiloul, o tara unde a trait Dracula, Brancusi, o tara care a facut istorie in fotbal si gimnastica (Steaua Bucuresti, portarul Helmuth Duckadam fiind primul care a aparat 4 penaltiuri consecutive la un Mondial de Fotbal; Nadia Comaneci a primi primul 10 din istoria Concursului de Gimnastica de la Montreal), o tara ce a dat nastere albastrului de Voronet si stilului Brancovinean.

Imaginea de ansamblu - Secretele interzise ale pământului (The Big Picture)


The Big Picture - Secretele interzise ale pământului - cu subtitrare în limba română! Un documentar în opt părţi despre "elita globală" şi criza actuală.

"The Big Picture" este o sinteza a multor informatii certe despre conspiratia planetara, trecand totusi in evidenta si unele "teorii ale conspiratiei", mai mult sau mai putin bazate pe realitati dovedite. Una din ideile de baza ale acestui documentar este că mulţi dintre cei care simt că este ceva în neregulă cu lumea din jur, care chiar văd conspiraţia, se pierd în detalii neesenţiale risipindu-şi astfel enorme cantităţi de energie şi timp în van.
Este un film de exceptie, atat prin viziunea lucida si valoarea documentara, cat si prin deviza enuntata inca de la inceput: "Fie ca nici un ban să nu se facă din vânzarea sau distribuţia acestui film".

Mesajul filmului este atat cel al trezirii, cat si, mai ales, cel al unirii celor ce au inceput sa se trezeasca sau chiar s-au trezit deja:
"Populaţia planetei se confruntă într-adevăr cu o ameninţare masivă, este o ameninţare care a crescut uşor, una pe care o vedem de mulţi ani dar refuzăm să o conştientizăm.
Cineva care nu ştie absolut nimic, ştie totuşi că exista un grup de oameni foarte bogaţi şi foarte puternici care controlează, în sens literal, aproape orice. Toată lumea ştie că exista un grup care se află în varf şi care trage toate sforile. Cineva care nu ştie nimic, de asemenea ştie că atacurile de la 11 Septembrie au fost orchestrate, şi unul dintre motivele pentru care au fost orchestrate a fost ca să se pornească falsul război împotriva terorismului, care apoi să pregătească calea spre Noua Ordine Mondială...
Sunt mii, poate milioane, de oameni care cercetează aceste evenimente pe internet, pe intreaga planetă, dar din păcate aceşti oamenii nu s-au unit pentru a viza în mod direct cauza problemei şi întreaga comunitate de pe internet este divizata de probleme mai mici...
Chiar şi "Mişcarea Adevărului 9/11" este acum divizată de confuzia dintre cei care susţin că au existat sau nu avioane, care se ceartă amarnic între ei. Acum privind înapoi obiectiv, este foarte uşor să-ţi dai seama că o buna parte din înregistrări au fost editate. “Dezbină şi cucereşte" este motto-ul: poate au folosit avioane la 11 Septembrie, sau poate au folosit înşelatorii digitale, şi poate Planeta X chiar există şi va sosi în 2012, sau poate că nu...
În cele din urmă, în momentul de faţă nu prea contează vreuna dintre variante, pentru că acum sunt probleme mult mai importante care ne presează şi care au nevoie de atenţia noastră, chiar în momentul ăsta!
Este imperativ ca toţi cei care cercetează să uite diferenţele pentru moment, pentru a fi capabili să stea împreuna şi să se adreseze adevaratei cauze a problemelor cu care ne confruntăm, pentru că este extrem de important ca situaţia din prezent să fie urgent abordată!
Dacă aceste probleme nu sunt abordate, şi abordate foarte curând, este foarte posibil ca în 2012 mulţi oameni să nu mai fie nici macar în viaţă, pentru a vedea dacă Planeta X este o realitate sau nu!
Este într-adevăr chiar atât de serios!"

„The American Dream” – un alt film despre banci si necesitatea unei … revolutii


Cateva idei de retinut din acest filmulet amuzanto/depresiv :
- in 1963, Kennedy a semnat decretul 11110, care prevedea tiparirea de dolari americani fara fed (banca rezervelor federale)…dupa care a fost asasinat….
-fed(rezerva federala ) este o banca PRIVATA anticonstitutionala , care tipareaste bani fara acoperire, luand locul Trezoreriei americane ,care ar fi avut dreptul constitutional sa o faca ;va intrebati oare, cine este actionalr la fed?….
-fed “imprumuta ” bani guvernului american prin intermediul altor banci , percepand o dobanda,pentru care,desigur, plateste contriibuabilul american
-populatia americana este tinuta in ignoranta totala
-Anglia a fost “vanduta ” clanului rotschild, cu ocazia bataliei de la Waterloo, cand s-a inscenat victoria lui Napoleon,bursa enleza a cazut, si TOATE actiunile au fost cumparate de clanul Rotschield;dupa descoperirea adevarului (Napoleon fusese invins),toate actiunile erau in mana jidanilor.Anglia a devenit o”sclava “in razboiul datoriilor” condus de rotschield;de atunci, cetateanul englez plateste taxe ca sa intretina bancile lui rotschield
-in SUA: Thomas Jefferson s-a opus infiintarii unei banci centrale care,”prin jocul inflatie /deflatie ar putea saraci oamenii, care si-ar pierde proprietatile “;acesta a fost asasinat;
-Ted Jackson-pe patul de moarte a spus:”distrugeti bancile!”
Filmulestul se sfarseste cu venirea lui antihrist,care va fi invins
Nimic despe crestinism.

Legion


Titlul Original: Legiunea
Anul: 2010
Durata: 1:35:58
Rating: 16 interzis sub 16 ani
Descriere: În filmul Legiunea, un restaurant prăfuit din Mojave Desert devine punctul zero al luptei finale pentru salvarea Pământului, o viziune originală şi terifiantă asupra Apocalipsei, realizată de regizorul Scott Stewart. În timp ce omenirea este distrusă de un val uriaş de furie, un mic grup de oameni, aflaţi în pustiu, încearcă cu disperare să se apere —cu ajutorul unui străin misterios şi puternic.

Fără să afle de haosul ce cuprinsese tot globul, Bob Hanson (Dennis Quaid), patronul unui local îndepărtat şi partenerul lui Percy (Charles S. Dutton) îşi văd de treburile lor obişnuite. Chelnăriţa restaurantului, frumoasa Charlie (Adrianne Palicki), care e însărcinată într-o lună avansată, serveşte micul dejun Sandrei şi lui Howard, un cuplu de oameni cu dare de mână (Kate Walsh şi Jon Tenney), şi fetiţei lor adolescente Audrey (Willa Holland), în timp ce aşteaptă ca fiul lui Bob, Jeep (Lucas Black), să le repare maşina.

Când televizorul o ia razna iar telefoanele încetează să mai funcţioneze, oamenii îşi dau seama că au pierdut orice mijloc de comunicaţie cu lumea exterioară. În timp ce ei încearcă să-şi dea seama ce se întâmplă – un cutremur? Un atac terorist?— soseşte în restaurant o femeie mai în vârstă (Jeannette Miller) care îi cere lui Charlie o friptură. Când ea îi aduce mâncarea, bătrâna începe să-i împroaşte pe toţi cu obscenităţi şocante. Cât ai clipi din ochi, fragila bătrânică se transformă într-un fel de super-woman care-l atacă pe Howard, lovindu-l fără milă, până când îl pune la pământ.

Încercarea lor disperată de a obţine un ajutor medical pentru rănile lui Howard se termină cu invazia unui nor de insecte, care face ca restaurantul să devină singurul refugiu pentru aceşti oameni, pe o rază de kilometri întregi. În timp ce-şi evaluau situaţia în care se aflau, apare un străin (Paul Bettany) cu un întreg arsenal de arme furate. El o informează pe Charlie că bebeluşul pe care-l poartă în pântec a rămas singura speranţă a omenirii şi că el e dispus să facă orice pentru a-l salva.

Lumea va deveni cel mai teribil coşmar pentru tot restul vieţii sale pentru că pe aici vor trece valuri de ucigaşi în căutare de noi victime, urmaţi de hoarde de războinici ai distrugerii, care vor popula Zilele de pe urmă ale Terrei.

Cannibal Holocaust (1980)


Titlul Original: Cannibal Holocaust
Anul: 1980
Durata: 95 min.
Descriere: Antropologul new-yorkez Harold Monroe calatoreste in hatisul de jungle din America de Sud pentru a afla ce s-a intamplat cu o echipa de filmare care a disparut cu doua luni in urma, in timp ce realiza un documentar despre triburile primitive din zona. Cu ajutorul a doi ghizi bastinasi, profesorul Monroe intalneste doua triburi, Yacumo si Yanomamo. Totodata, antropologul gaseste ramasitele membrilor echipei de filmare si cateva role de film nedevelopat. Odata reintors la New York, Monroe urmareste filmul in intregime. Pe pelicula apar regizorul Alan Yates, prietena acestuia Faye Daniels, si cameramanii Jack Anders si Mark Tomaso.

Dupa cateva zile de drumetie, filmul arata cum echipa de filmare a realizat filmarile pentru documentar, dar nu oricum, ci terorizand si umilind bastinasii. In ciuda obiectiilor lui Monroe, studioul tv Pan American vrea sa difuzeze filmarea sub titulatura de "documentar". Pentru a-i determina sa se razgandeasca, profesorul le arata celor din conducerea studioului ultimele role ale filmului. Acestia vad pentru prima oara care a fost soarta echipei de filmare...

Yoghinii Din Tibet


Un film documentar despre Yoghinii Din Tibet ( cu subtitrare în română )

2012

1/2


2/2


Titlul Original: 2012
Anul: 2009
Durata: 2:31:00

Descriere: Un scriitor de romane SF află ceea ce guvernul Statelor Unite ştie de câţiva ani de zile: că scoarţa terestră va fi distrusă din cauza unor colosale explozii solare, lucru prevestit de calendarul mayaş, care considera că lumea se va sfârşi în anul 2012. Pentru scriitor şi familia lui începe o cursă pe viaţă şi pe moarte pentru a ajunge pe una din navele construite de guvern, singura şansă de supravieţuire într-o lume în pragul colapsului.

Stigmata (1999)



Titlul Original: Stigmata
Anul: 1999
Claritate: DvD
Durata: 103 min.
Interzis Minorilor sub 16 ani.
Descriere: Parintele Andrew Kiernan are o slujba deosebita: el este trimis sa investigheze aparente miracole, sa decida daca acestea sunt valide sau nu. Subiectul unui astfel de caz devine si Frankie Paige, o femeie simpla. Ei ii apar stigmatele lui Christos, urmele cuielor care l-au strapuns pe mantuitor. Pentru parintele Andrew nu este un caz neobisnuit, dar de data aceasta, se pare ca are de-a face cu forte supranaturale, care ameninta sa se dezvolte intr-un dezastru de mari proportii.