Get Rich Or Die Tryin



Titlu Original: Totul pentru bani
Anul: 2005
Duratia: 117 min.
Descriere: Unul dintre cele mai populare staruri hip-hop din Statele Unite, Curtis "50 Cent Jackson" , debuteaza pe marele ecran in rolul unui carismatic "copil al starzii" care incearca sa supravietuiasca in mediul corupt in care viata il arunca devenind un reputat traficant de droguri. Urmand un tipar deja cliseizat, el se va transorma intr-un "baiat bun", parasind violenta si ajungand artistul rap care s-a visat intotdeauna. Acesta este firul narativ pe care il urmareste regizorul Jim Sheridan (de 6 ori nominalizat la Oscar) in drama Get Rich or Die Tryin', in care mai apar Joy Bryant (Spider-Man 2), Mykelti Williamson (Forrest Gump) si Viola Davis (Far from Heaven).

Documentar despre apă (super!)



Documentar despre banala noastra APA, despre care aflam ca are insusiri de Entitate. Daca toti oamenii ar vedea acest documentar, lumea ar deveni mai buna cu cel putin 25%.
cu subtitrări în română.

Joc final (EndGame) de Alex Jones



cu subtitrare in română

I Love You, Man



Titlu Original: Caut cavaler de onoare
Anul: 2009
Duratia: 1:44:46
Descriere: Peter Klaven este un agent imobiliar de succes, elegant, serios şi romantic, care tocmai a cerut-o în căsătorie pe femeia visurilor lui pe nume Zooey şi se pregăteşte să îşi organizeze nunta împreună cu aceasta. Numai că Peter nu a avut niciodata un prieten suficient de apropiat încât să îi propună să îi fie cavaler de onoare la nuntă, motiv pentru care acceptă să meargă la o serie de întâlniri bizare cu bărbăţi necunoscuţi în încercarea de a găsi persoana potrivită căreia să îi încredinţeze această împortantă misiune.

După câteva întalniri ratate cu bărbaţi homosexuali care interpretează eronat intenţiile sale, Peter Klaven îl cunoaşte pe excentricul, fermecătorul şi nonconformistul Sydney Fife, de care se simte instantaneu atras sufleteşte şi cu care începe să petreacă din ce în ce mai multă vreme. Spre disperarea lui Peter, cu cât relaţia de prietenie cu Sydney devine mai strânsă, cu atât legătura de dragoste cu Zooey pare să se deterioreze, moment în care este pus în situaţia nedorită de a alege între noul lui amic şi logodnica sa.

The Steam Experiment



Titlu Original: The Steam Experiment
Anul: 2009
Duratia: 1:30:32
Descriere: Un profesor universitar, dat afara pentru ca isi pierduse mintile, doreste sa demonstreze ca teoria sa despre iminenta supraincalzire globala e mai actuala ca oricand. De aceea decide sa ia sase ostatici, pe care sa ii expuna intr-o sauna unei temperaturi ce creste pana la peste 100 de grade. Jimmy(Val Kilmer) merge la un ziar foarte cunoscut si incearca sa-l convinga pe editorul sef sa ii publice teoria pe prima pagina, in schimbul salvarii vietii ostaticilor. Ghinionul sau consta in faptul ca acesta apeleaza la serviciile unui reprezentant al politiei, detectivul Mancinni( Armand Assante), care va face tot posibiluol pentru a ajunge la adevar. Finalul este de-a dreptul surprinzator si merita sa vedeti filmul pentru a-l descoperi. E o alta confirmare ca, uneori, nimic nu este ceea ce pare a fi!

Bronson (2009)



BRONSON este povestea care prezinta viata si evolutia lui Mickey Peterson, in ceea ce avea sa devina mai tarziu: un animal, cu siguranta cel mai notoriu si cel mai periculos puscarias care a existat vreodata in viata. Initial, Bronson a fost condamnat la 7 ani de inchisoare pentru jaf armat, dar el a ajuns sa stea 34 de ani in spatele gratiilor, dintre care 30 i-a petrecut in carcera, izolat de orice alt detinut, atat pentru siguranta gardienilor cat si a celorlalti puscariasi. Charles Bronson, cum era el numit in inchisoare, si-a modelat o personalitate violenta in inchisoare, luand ostateci, protestand pe acoperisuri, aratand fata neagra a celei mai periculoase personalitati din constiinta publica Britanica.

* Titlu: Bronson
* Data lansare (SUA): 19 Ianuarie 2009

Meteor: Path to Destruction



partea 2-a


Aparut in regia lui Ernie Barbarasch, filmul prezinta apropierea meteoritului Kassandra de Terra, datorita coliziunii cu o cometa,care il fragmenteaza in doua corpuri si-i imprima aceeasta traiectorie. Povestea se impleteste prin prezentarea mai multor personaje, a caror viata va fi afectata de ploaia de meteorti ce precede un impact nimicitor si tensiunea pusa asupra cercetatorilor de a afla traiectoria exacta a meteoritului pentru a-l putea distruge. Apeland la efecte speciale deosebite, regizorul reuseste sa surprinda distrugerile provocate de caderea fragmentelor mai mici din meteorit, lupta dusa de armata americana de a le dobora,panica creeata in randul populatiei si cursa contra cronometru a unor savanti care realizeaza intr-un final ca distrugerea primului meteorit era doar prima parte, in urma sa venind adevaratul dezastru.

* Titlu: Meteor: Path to Destruction
* Data lansare (SUA): 2009

Zeitgeist: Addendum (cu subtitrare în lb. română)



Un film documentar produs in 2008 de Peter Joseph ca si continuare a filmului Zeitgeist: the Movie. Filmul are ca tema Sistemul Monetar... Sistemul Rezervei Federale al Statelor Unite, CIA, si altele, în încheiere promovand proiectul Venus, creat de un inginer social pe numele de Jacque Fresco.

Another Cinderella Story



Titlu Original: O alta cenusareasa moderna
Anul: 2008
Duratia: 90 min
Descriere: Bazat pe povestea clasica a Cenusaresei, dar adaptat intr-o maniera moderna si revolutionara, filmul "Another Cinderella story" o are in centrul actiunii pe simpatica adolescenta Mary, care locuieste impreuna cu mama ei vitrega Dominique Blatt - o fosta vedeta pop - si cu cele doua surori vitrege pe nume Britt si Bree. Fiind foarte talentata la dans, Mary viseaza sa studieze in Manhattan si sa intalneasca marea dragoste a vietii, dorinta ce pare sa i se implineasca atunci cand il cunoaste pe Joey Parker, un cantaret popular al carui nume de scena este J.P.

La un bal mascat, Mary si Joey danseaza impreuna toata noaptea si se indragostesc nebuneste unul de celalalt, dar atunci cand orologiul bate miezul noptii fata se grabeste spre casa lasand in urma ei nu un condur, ci un I-pod. Avand acest singur indiciu ce l-ar putea conduce spre aflarea identitatii misterioasei dansatoare, Joey porneste in cautarea frumoasei mascate in vreme ce Mary se inscrie la un concurs de dans al carui premiu este o aparitie in ultimul videoclip al cantaretului J.P. Sperand sa o reintalneasca, Joey Parker danseaza cu toate participantele la concurs si in cele din urma o regaseste pe fata visurilor lui in persoana lui Mary.

Road Trip: Beer Pong



Titlu Original: Road Trip: Beer Pong
Anul: 2009
Duratia: 1:36:34
Descriere: Andy e un student ironizat de prieteni pentru ca se gandeste prea mult la prietena lui, Kathy. Fata a ramas in orasul lor natal, iar Andy nu se bucura de viata in campus la maxim. In cele din urma, el cedeaza presiunilor amicilor si se agata de Jenna, o tanara care face promotii la bere prin baruri. Kathy se decide sa se mute mai aproape de Andy, facandu-si aparitia chiar cand Andy si amicii lui vroiau sa o urmeze pe Jenna si pe colegele acesteia intr-un turneu national de promovare a unei marci de bere. O poveste laterala a filmului se ocupa de unul dintre colegii lui Andy, care participa intr-o competitie numita beer-pong.

Wall-E



Titlu Original: Wall-E
Anul: 2008
Duratia: 98 min.
Descriere: Este anul 2700, iar Pământul este acoperit de gunoaie, ca urmare a secolelor de consumerism nesăbuit. Oamenii au plecat de pe Terra lăsând în urmă o armată de mici roboţi a căror sarcină este să facă planeta iarăşi locuibilă. În urma unei erori de programare, singurul robot activ este micul Wall-E. El se îndrăgosteşte de Eve, un robot trimis de oameni pentru a vedea cum evoluează operaţiunile pe Terra. Wall-E are un singur vis, să-şi afle un cămin în Univers. Se va transforma el în realitate?

Această nouă capodopera a regelui Spielberg ne oferă o extraordinară poveste de dragoste născută între ruinele planetei Pământ. Filmul susprinde prin poveste, conţinut şi realizare. Este povestea unei umanităţi care îşi pierde identitatea şi echilibrul, dar care, cu ajutorul celor doi eroi, Wall-e şi Eve, reuşeşte să îşi regăsească valorile de sine şi să revină acasă pentru a-şi îndrepta erorile şi a salva Terra.